hikaye siteleri, hikaye sitesi, hikayeler hikaye aşk hikayesi Ayrılık hilkayesi en güzel hikayeler sitesi

Reklam

rsohbet.com SOHBET Sizinle beraber 9.YIL
Türkiyenın En kalıtelı Sohbet Portalı rsohbet.com`a Hoşgeldiniz. Sohbet Sitemiz 2007 Yılında açılarak Sohet Kulanıcılarına Hizmet sağlamış Bugunlere Kaliteli ekibi ile kapanmadan gelmiştir.internet ortamında yaşlısı, genci rsohbet'te Keyifli saatler Bol muhabbetler Kurmuştur.
Türkiye'deki bazı sohbet sitelerinden kat kat üstün olan ve en eski domain olarak sizlere 9 yıldır hizmet veren bu sohbet sitesi,hergün gün geçtikçe dahada popiler olmaya göz önüne çıka bilmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. İlerleyen zamanlarımızda Facebook ve diğer büyük toplum ağlarına göre daha çok kullanıcı barındırmaya devam etmek için büyük planlarlar yapılmaktadır.
Bu planların içinde gizlilik ve kullanım şartlarına uyan kişiler rSOHBET kurucusu tarafından hediyelendirilecektir. Hediyelerimizin içinde Yarım ALTIN,Çeyrek ALTIN ve Kıyafet türlerinden olucaktır.
Bizlere hizmet veren,yardım eden,kurallar dışına taşmayan haraketler sergileyen kişilere verilecektir. 2015'e güncel ve daha hızlı konuşmanız için girişlerimizi kolay kullanım haline getiriyoruz. Facebook'la bağlanmanız için girişlerimiz olacaktır. Bu girişlerden direk Facebook hesaplarınızla bağlantı kurarak daha güzel ve daha hızlı mesajlaşa bileceğiniz bir sayfanız olucaktır.
RADYO rsohbet - rsohbet.com'da hergün yeni DJ ekiplerimiz sizler için zevkli dakikalar geçire bilmeniz ve rahat bir radyo yayını dinlete bilmek ve yüksek sayıda dinleyici kitlesine ulaşmaya çaba sarf eden arkadaşlarımız vardır. Bu çabalar sonucu sizlerinde isteklerinizle beraber Canlı Yayın ve konuk olarak DJ ekipmanlarımızla beraber sunucumuzda bulunan ve dışardan dinleyen insanlara seslerinizi duyura bilirsiniz.
DJ'lik yapa bilen ve deneyimli arkadaşlarımızı herzaman bekleriz. Yerimiz herzaman DJ'lik ve yayın yapma kabiliyetine sahip kişiler tarafından alınmaktadır. Eğitimli çalışmak isteyen arkadaşlarımız DJ sorumlusu ile irtibata geçerek,kendilerini yayın formatı ve yayın programları hakkında bilgilendirme yapılacaktır. Deneme ve eğitim sonrası belirli bir saat aralığıyla yayınımıza almaya aday olarak giriş yapacaktır. RADYO olarak ayrı bir şekilde WEB sayfası açık olup oradan istek panelli sistemle beraber daha rahat bir yayın akışı sağlamaya çalışılacaktır.
rSOHBET - Bütün IRC ve mlRC kullanıcılarına başarılar,seviyeli,dürüslük içinde arkadaşlığınızı ilerletmenizi isteklerimizle. Hoş sohbetler dileriz.
GENEL TANITIM VE IRC KULLANIM AMAÇLARI: IRC (Internet Relay Chat) en tatlı, en hızlı ve net iletişim sağlanabilen,İnternet kullanıcılarının büyük bir bölümünün sohbet aracı olarak kullandığı,bir çok paylaşım programının sistemini temel aldığı bir yazılımdır. IRC.BALİMSOHBET.COM, 2008 yılından beri Türkiye'nin en popüler IRC sunucusu olma özelliğini taşımaktadır. rSohbet.Com, hayatın her kesimin denbinlerce insanın kendi sanal hayatlarını oluşturduğu ve yeni insanlarla Internet'te tanışma aracı olarak kullandığı bir sohbet ağıdır.
BİLGİLENDİRME: rSohbet.Com ve ilgili linklerden bağlantı kurabilirsiniz.Türkçe mIRC'i www.rsohbet.com/sohbet.php hiçbir siteden indirmeyiniz. www.rSOHBET sunucu kuralları için /RULES komutunu uygulayınız.Network'e bağlantı kuran tüm kullanıcılar /RULES komutundaki kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılmaktadırlar. rSohbet sizlere keyifli sohbetler diler...

Reklam